Rzuciłem okiem pobieżnie na te trasy dzisiejsze.Nie ma tam jakiś silnych prądów, faworyzujących jedna ze stron.Wiatru to się raczej nie da opisać.Slabo się znam na robieniu map.Ale zauważyłem , ze wiatr nadany mapie jest np. południowy a twórca mapy zmienia go jednym kliknięciem na północny.Tylko, ze taki "średni" jest dosyć niestabilny.I raz może być cały czas prawy, a innym razem na tej samej mapie może być i trochę lewego i prawego.Nie wiem od czego to zależy.Przykładem takiej mapy jest wczorajsza pierwsza mapa.Pare razy jak pływaliśmy ta mapę na rożnych serwerach to wiatr nie schodził poniżej 90 stopni, a powiedziane było w intro, ze TWD=90.Jedyna rada to wystartować jak najlepiej i czekać z decyzja na pierwszy zwrot, tak aby się nie wpakować pod inna lodka, jak mi się wczoraj zdarzało.
Dzis wieczorem jeszcze raz zerkne na te mapy i cos bardziej konkretnego napisze.
StormIX napisał:
Unter !
skop tylek sunburn !

Mogłeś się zapisać i sam mu zlać.Jest szybki i wychodzi z każdej opresji.Co mogą potwierdzić Ryhoo i Artur.Sunburn to jest człowiek, który był parę razy mistrzem vsk w match racingu, pływa w realu na jakieś super, hiper meczowej łódce francuskiej oraz te polary ACC , z których korzystamy to on opracował:)Co ja mogę, biedny mis:)